Amisa schoon is echt schoon

Vloerreiniging

Of u nou een linoleum, marmeren, of natuurstenen vloer heeft, of een vloer met laagpolig of hoogpolig tapijt, de professionele schoonmaakkrachten van Amisa maken uw vloeren op de juiste manier smetteloos schoon. Wij gaan te werk met oog voor detail, zodat u nog lang van uw vloer kunt genieten.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden op gebied van hotel- en bungalowschoonmaak. U kunt ons telefonisch bereiken op 0681633583, of stel uw vraag via ons online contactformulier. Wij nemen dan snel contact met ons op

Wij zijn er voor al uw schoonmaakwerk in de omgeving van

Voordelen van schoonmaak door Amisa

- Grondige en efficiënte reiniging van alle soorten vloeren
- Gezond leef- en werkklimaat
- Professionele uitstraling tegenover klanten
- Schoonmaak op maat: afstemming op uw wensen
- Flexibele frequentie en tijdstippen
- Betaalbare kwaliteit

Misschien ook iets voor jouw

Diensten

 • Bedrijfsschoonmaak

  Om uw personeel gezond en tevreden te houden is het belangrijk om te zorgen voor een schone werkomgeving. Wij zorgen ervoor dat het pand van uw bedrijf of organisatie periodiek professioneel wordt gereinigd. Onze werknemers gaan grondig te werk en hebben oog voor detail.
  Meer informatie
 • Schoonmaak hotel of bungalowpark

  Een aangenaam verblijf in uw hotel of vakantiepark begint met een brandschoon onderkomen. Onze schoonmaakkrachten zorgen voor een nauwkeurige en efficiënte reiniging van kamers, keukens en sanitair. Zo kunt u uw bezoekers gastvrij ontvangen!
  Meer informatie
 • Huisschoonmaak

  Bent u op zoek naar een goede schoonmaker die uw huis netjes en hygiënisch schoonmaakt? Amisa beschikt over professionele schoonmaakkrachten die uw huis stevig onder handen nemen. Wij leveren schoonmaak op maat, zodat u zelf in handen heeft wat er moet gebeuren.
  Meer informatie
 • Glasbewassing

  Voor kraakheldere ruiten moet u bij ons zijn. Met ons team van professionele glazenwassers zorgen wij voor een streeploze en snelle glasbewassing, met de juiste middelen en materialen. Wij zorgen voor blinkende ramen in de omgeving van Amsterdam, Utrecht en Zwolle.
  Meer informatie
 • Vloerreiniging

  Een professioneel schoonmaakbedrijf nodig voor het schoonmaken van de vloeren in uw kantoor, winkel, school of hotel? Neem dan snel contact op. Wij maken linoleum vloeren, stenen vloeren of vloeren met vloerbedekking vakkundig schoon.
  Meer informatie
 • Grote schoonmaak

  Er is niets fijner dan uw huis af en toe grondig te laten schoonmaken. Bijvoorbeeld als u terug komt van vakantie, na een verbouwing, of natuurlijk als periodieke grote schoonmaak, zoals de voorjaarsschoonmaak! Door een professioneel schoonmaakbedrijf als Amisa in te huren heeft u er geen omkijken naar.
  Meer informatie